• Binnen 4 dagen verzonden
  • Veilig betalen via iDeal
  • Stoepkrijt traktaties 1,5 week verzendtijd

Bekijk onze Instagram pagina voor nog meer voorbeelden, er is veel mogelijk! Stuur ons bij interesse gerust even een berichtje met uw wensen! U kunt ons het snelste bereiken via facebook, instagram of de mail:

info@beadsbychantal.nl

Alle speenkoorden worden binnen +/- 4 werkdagen verzonden. Spoedbestelling? Laat het ons weten, vaak kan het dan wel eerder!

Speenkoord met naam kopen

Zoek je een uniek handgemaakt speenkoord met naam? Dan zit je goed bij ons! Wij verkopen een groot assortiment speenkoorden met naam. Kies een ontwerp, voeg zelf een naam toe en wij zorgen dat het speenkoord zo snel mogelijk geleverd wordt!

 

Een speenkoord is tegenwoordig een echte musthave en niet meer weg te denken. En wat is er dan leuker dan een speenkoord met de naam van je kleintje? Wij verkopen de mooiste gepersonaliseerde speenkoorden met naam.

Is de naam nog niet bekend of wil je liever een speenkoord zonder naam? Dat kan! Laat dan het vakje ‘naam:’ leeg.

 

Staat jouw ontwerp er niet tussen? Geen probleem! We beschikken over meer dan 100 verschillende soorten en kleuren kralen en kunnen jouw eigen speenkoord met naam maken. Neem gerust contact met ons op.

 

Speenkoord met naam cadeau geven

Wat is nu een leuker kraamcadeau dan een speenkoord met naam? Met onze unieke handgemaakte speenkoorden heb je altijd een super leuk gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt bij ons een naam tot 7 letters toevoegen aan de speenkoorden.

Wij verpakken onze speenkoorden altijd in een leuk cadeauzakje waardoor je ze zelf niet meer hoeft in te pakken. Kies voor een uniek kraamcadeau een speenkoord met naam.

 

Speenkoord met naam veilig bestellen

Bij Beads by Chantal kun je een gepersonaliseerd speenkoord met naam veilig bestellen. Onze website maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechniek en alle persoonlijke account gegevens zijn versleuteld. Ook kun je veilig betalen via de betaalmethoden: iDeal, Applepay en creditcard.

 

Veiligheid & onderhoud speenkoorden

  • Onze siliconen kralen zijn van natuurlijke materialen en zijn 100% veilig. De kralen zijn volledig BPA-vrij, PVC-vrij, lood-vrij en Ftalaat-vrij.
  • Onze houten kralen zijn FSC gekeurd.
  • Speenkoorden mogen niet langer zijn dan 22 cm. Al onze speenkoorden voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen NEN 12586.
  • Controleer het speenkoord regelmatig op loszittende delen, slijtage en barsten.
  • Een speenkoord kan beperkt gebruikt worden. Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten of het speenkoord slijtage vertoont dient deze vervangen te worden.
  • Een speenkoord is geen speelgoed. Het is niet bedoeld om op te bijten; hiervoor zijn bijtringen.
  • Laat een kind nooit alleen met een speenkoord, ook niet meegeven in bed.